Vaste camera’s

Beveiligingscamera’s, u ziet ze tegenwoordig overal. Dit komt omdat de meeste camera’s tegenwoordig in uw eigen netwerk geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunt u overal en altijd live meekijken via uw smartphone of tablet, om te kijken wat er gebeurd bij u thuis of elders. U kan zelfs notificaties krijgen als er bijvoorbeeld wat beweegt op de desbetreffende locatie.

Op basis van de verschillende vormen van beveiliging kunnen wij u een passend advies geven.

huisplan camerabewaking

Controle van uw huis

Uw huis/buitenverblijf is zeer belangrijk, maar u bent daar als actieve mens zelden altijd aanwezig; ga met een gerust hart werken als u uw huis/buitenverblijf op ieder moment kunt in de gaten houden op internet of via uw smartphone/tablet.

Vaste Camera Thuis

Beveiliging van uw bedrijf

Bewijsmateriaal bij diefstal, geen discussies over betalingen aan de kassa’s, controle op uw medewerkers, de voordelen van camerabewaking in bedrijven zijn haast vanzelfsprekend, indien nodig kunnen zelfs vandal-proof camera’s geinstalleerd worden die bijna onverwoestbaar zijn! De beeldkwaliteit van hedendaagse camera’s stellen u zelf in staat om tot in het kleinste detail te zien wat er juist gebeurd is.

Vaste Camera Bedrijven

Toezicht op uw productieproces

In grote bedrijven is het zeer belangrijk dat uw productieproces niet verstoord word, en wanneer dit toch gebeurd, dat dit direct gespot word en terug gecorrigeerd word. Het is echter niet evident om 24/7 ogen op bepaalde plaatsen te hebben, een vaste camera is hier een ideale oplossing voor.

Vaste Camera Industrie

Informeer uw klanten

U hebt een wachtkamer, of lange rijen; u wil uw workflow beter optimaliseren, of simpelweg een twijfelende klant overtuigen met het schitterende zicht die mensen hebben vanop uw terras. Hang een camera & stuur de beelden naar uw website, zodoende weten klanten wanneer ze best langskomen (denk maar aan bvb; autokeuring, of camera’s aan de belgische kust).

vaste camera keuring

Toezicht op uw huisdier, paarden, koeien, …

Uw trouwe viervoeter alleen thuis laten, … uw vee of andere dieren hebben constant toezicht nodig omdat deze bvb. zwanger is? Hang een vaste camera in de stal en geef uzelf gemoedsrust & de kans om in noodgevallen kort op de bal te spelen.

Wij bij iPcams hebben in samenwerking met Argilla Trading een systeem uitgewerkt speciaal voor maneges; voor meer informatie, zie onze webpagina over iPcams Horse Edition.

vaste camera dieren