Mobiele camera’s

Dieven of vandalen zijn altijd op zoek naar de plek van de minste weerstand. Des te minder de beveiliging des te groter hun slaagkans. Er is dan ook geen bedrijf, winkel of boetiek die nog zonder camerabewaking kan. Chauffeurs voor openbaar vervoer & taxi’s vormen vandaag de dag een nieuw en gegeerd doelwit. Enerzijds kan er vraag zijn naar bewaking, maar met ons uniek systeem is live mobiel toezicht zelfs mogelijk. Dit wil zeggen dat u naar de beelden kan kijken terwijl het voertuig zich op de baan bevindt. Verder is ons systeem zo opgesteld dat u geen externe data-dragers nodig hebt. Wanneer het toestel zich op zijn stelplaats bevindt, kan deze via wifi gesynchroniseerd worden. Wij kunnen gerust opteren voor “vandalproof” systemen (beveiligingscamera’s die zeer moeilijk te vernielen zijn) of voor zeer subtiele camera’s die u quasi niet ziet zitten, naargelang de nood hiernaar bestaat.

Mobiele beveiligingscamera

Mobiele camera’s voor openbaar vervoer

Camerabewaking wordt meer en meer toegepast bij openbare vervoersmaatschappijen. Onze systemen kunnen live bekeken worden, en synchroniseren draadloos wanneer ze op hun opslagplaats toekomen.

mobiele camera bus

Mobiele camera’s voor taxi’s

Ook in taxi’s wordt camerabewaking welhaast standaard: verhoog de veiligheid van uw chauffeurs en vermijdt discussies. Zelfs de eenvoudigste systemen nemen beelden en geluid op.

Camerabewaking in taxi