Bedrijfsvoorstelling

IPcams.be is een afdeling van Lingier Computers (Voor een uitgebreidere bedrijfsvoorstelling, zie de website van Lingier Computers). Sedert eind jaren ’80 zijn wij actief in de IT-branche. In de beginjaren was softwareontwikkeling en systeembeheer voor KMO onze belangrijkste activiteit. Kort daarna is daar ook een retail-shop bijgekomen en is Lingier Computers lid geworden van de Selexion aankoopgroepering.
Gedurende jaren hebben we steeds de nadruk gelegd op een sterke vakkennis en service naar de klanten, dit zowel voor KMO als voor particulieren.

Ook on-site diensten worden door ons aangeboden, waar vooral onze KMO-klanten sterk behoefte aan hebben. Door de jaren heen werd een grote ervaring opgebouwd in netwerkbeheer en -installatie. De meeste van onze medewerkers zijn ook houder van een of meerdere certifcaten van grote IT-merken zoals Microsoft, HP, Apple, Samsung, Brother, Acronis, D-Link

Toen eind jaren ’90 de markt van de camerabewaking langzaam evolueerde naar digitale systemen, waarin kennis over IT en netwerken steeds belangrijker werd, was het opnemen van camerabewakingssystemen in ons gamma dan ook een logische stap. Wij beschikten immers reeds over de noodzakelijke kennis van Ethernet en IP (Internet Protocol). Pas met deze kennis kan men de mogelijkheden van moderne camerabewaking volledig tot zijn recht doen komen. Een volgende logische stap was het aangaan van een partnership met Mobotix. Deze Duitse fabrikant van high-tech camera’s mag gerust als leidinggevend worden gezien. Onze medewerkers werden door Mobotix gevormd in hun opleidingscentrum van de fabriek in Langmeil (nabij Kaiserlautern) en zijn dan ook gecertificeerd om de installatie en configuratie correct uit te voeren.

Bovendien is IPcams.be / Lingier Computers ook Apple Authorised Reseller. Bijna het ganse Apple gamma is uit stock leverbaar.

Logo Lingier Oostende
Logo iPcams.be
Logo iDwebs

[logooos columns=”6″ itemsheightpercentage=”0.50″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”-1″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”10px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”disabled” border=”disabled” borderradius=”logooos_no_radius” autoplay=”true” transitioneffect=”scroll” scrollduration=”1000″ pauseduration=”9000″ buttonsbordercolor=”#DCDCDC” buttonsbgcolor=”#FFFFFF” buttonsarrowscolor=”lightgray” hovereffect=”effect4″ ]