Tijdelijke camera’s

Permanente camera’s zijn zeer handig om vanop afstand allerhande zaken in de gaten te houden. Maar in sommige gevallen wordt er ook gebruikt gemaakt van tijdelijke camera’s. Wij kunnen u hierbij helpen met hoogwaardige oplossingen voor tijdelijk en mobiel gebruik. Wenst u meer informatie over tijdelijke camera oplossingen? Neem contact op met ons! Wij gebruiken alleen hoogwaardige merken zoals o.a. Mobotix & Axis, alsook hebben wij jaren ervaring met het opzetten van netwerken en verzekeren u zo de goede werking van deze systemen. Aangezien de kost voor een camerasystemen al snel kan oplopen is een eigen investering voor tijdelijk gebruik meestal geen goede keuze. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een tijdelijke camera installatie te installeren op huurbasis.

beveiligingscamera mast

Bouwwerven

Garandeer de veiligheid van uw medewerkers, controleer op veiligheidsvoorschriften, bescherm & bewaak waardevol materiaal op de werf en hou de werken nauw in de gaten.

  • Via 3G/4G
  • Kast + Camera – 230V vereist
  • Optioneel: Mast met voet, batterijvoeding + zonnepanelen

Prijs per maand of week

Tijdelijke camerabewaking werven

Evenementen

Verzeker de veiligheid van uw bezoekers, weet waar uw publiek zich bevind, reageer op incidenten, beveilig uw vestiaires en opslagruimtes tegen diefstal, controleer uw vrijwilligers.

  • Performant met WiFi PTP, ook 3G/4G mogelijk
  • Centrale recorder en monitor in flightcase
  • Bevestiging aan bestaande structuren of met mast

Prijs per week of per dag

tijdelijke camerabewaking evenementen