Camerabewaking voor paarden

Speciaal voor de paardensector hebben wij IPcams Horse Edition ontwikkeld. Als paardenliefhebber wilt u immers enkel het beste voor uw dieren. Er zijn heel wat situaties waarbij u graag eens een blik in de stal of box wilt werpen, waar u ook bent, dankzij camerabewaking voor paarden.

Camerabewaking voor paarden

Horse Edition is gebaseerd op het beproefde IPcams concept, maar speciaal aangepast aan de omgeving:

  • Groothoeklenzen zodat met 1 camera de ganse box in beeld is.
  • Camera met zwart/wit beeld, zodat u ook ’s nachts met een minimum achtergrondverlichting goede beelden hebt.
  • Alle materiaal bestand tegen kou en vocht, IP65 norm voor water- en stof dichtheid.
  • Gebruikte kabels geschikt voor buitenmontage en UV-bestendig.
  • Diverse mogelijkheden voor aansluiting: met kabel, over het 230V net, draadloos via WiFi of 3G. Wij hebben altijd een oplossing, ook als uw stallingen afgelegen zijn!
Camerabewaking paarden geboorte

Bij de bevalling: Vooral hier is een camera zeer nuttig: u kunt de merrie dag en nacht in het oog houden. Het is de perfecte aanvulling op een geboortemelder zoals Horse Monitoring. Wanneer deze in alarm gaat, kunt u immers direct kijken wat er in de stal gebeurt, ook al bent u 100km verder! Dit geeft u de gemoedsrust dat u de gepaste beslissingen kan nemen op een moment waarin elke seconde kan tellen.

Ook als het veulen er eenmaal is, blijft de camera zijn diensten bewijzen: zie hoe merrie en veulen het doen, ook als u er niet bent.
Camerabewaking voor stallen

Box

Camerabewaking voor stallen

Stallen

Camerabewaking voor binnenpiste

Binnenpiste

Camerabewaking voor buitenpiste

Buitenpiste

Camerabewaking voor paddock

Paddock

Camerabewaking voor stapmolen

Stapmolen

Daarnaast zijn er nog heel wat andere functies mogelijk: zo kunt u vanaf uw iPad/iPhone bijvoorbeeld een elektrisch hek openen, het licht aansteken of een stapmolen stilleggen via de camera!

Een basis-installatie met 1 camera kan zo simpel zijn als in het schema hieronder. Met een minimum aan hardware van topkwaliteit bieden wij een maximum aan functionaliteit!

Basis camerabewakingsinstallatie

Alhoewel een kabel naar elke camera nog steeds de meeste betrouwbare oplossing is, komt het regelmatig voor dat het moeilijk of zelf onmogelijk is deze te plaatsen. Hoe vaak gebeurt het niet dat de stallingen een eind verwijderd zijn van het woonhuis of de burelen, waar de aansluiting op het internet zich bevindt?
Een sleuf graven en kabels leggen is dan niet zo eenvoudig…
Ook dan hebben wij oplossingen, er is enkel een 230V stopcontact in de stallingen vereist!

Camerabewaking over Wifi
Camerabewaking met EoP